Myran Gala 2024
IK MyranPublicerad: 04.01.2024 13:22

Myran Gala 2024

Efter några års uppehåll kan vi återigen stolt presentera uppföljaren till galornas gala;

Myrangalan 2024!

Lördagen den 3 februari kl 18.00 händer det. Boka alltså genast in årets fest i almanackan! Galan hålls liksom tidigare vid Gillestugan i Nedervetil.

Vid det här laget behöver galan ingen större presentation, förutom en välsmakande buffé bjuder vi på högklassigt program med inslag av livemusik - och gemenskapen på Myrangalan brukar också den vara av toppklass.

Kvällen riktar sig till ALLA över 18 år. Temat för årets galakväll är ”Myran goes Hollywood”.

Priset är 45 €/person. För att anmäla dig skickar du ett mail till ikmyran.fest@gmail.com. Ange namnet på samtliga personer som anmäls och kom även ihåg att meddela eventuella dieter i mailet. För att platsen/platserna ska bekräftas behöver du betala deltagaravgiften. Efter att du anmält dig till e-postadressen ovan får du inom ett par dagar ett svarsmail med uppgifter om betalning mm. Observera att din anmälan inte är bekräftad innan deltagaravgiften syns på kontot samt att anmälan är bindande!

Sista anmälningsdag är 24.1 men vi rekommenderar att du inte väntar så länge för att försäkra dig om att få en plats, detta eftersom platserna till galan är begränsade.

Vi ber er även notera att SAMTLIGA inkomster från galan denna gång oavkortat tillfaller IK Myran pojkar -10/-11 för finansiering av lagets träningsresa till Spanien.

Tillsammans är vi starka!

Vi önskar Er varmt välkomna till en oförglömlig Myrangala!

IDROTTSKLUBBEN MYRAN
-Anrik Historia, Lysande Framtid-

ikmyranjopox@gmail.com