Klubbikon tillbaka i hetluften - Seuraikoni takaisin tulessa
Publicerad: 26.06.2020 00:00

Klubbikon tillbaka i hetluften - Seuraikoni takaisin tulessa

Idrottsklubben kan strax innan rivalmötet mot ONS meddela att klubbikonen och amerikanska trotjänaren Chelsy Swackhamer är tillbaka i klubben. Rollen är dock en annan än vad vi är vana att förknippa evighetslöpande arbetsmaskinen med då hon efter diskussioner med träningsledningen först och främst ansluter sig till tränarstaben och axlar en position som assisterande tränare i representationslaget. Detta är ett välkommet tillskott på många sätt till IK Myrans unga trupp och "Chels" kan bidra till utvecklingen av spelarna genom sin värdefulla erfarenhet av såväl toppfotbollen i Finland men också genom sin egen ungdomskarriär i den amerikanska collegeserien. Många av spelarna är vid vägkorssningen då man skall sätta in den sista växeln i fotbollssatsningen och det finns ingen bättre som kan leda spelarna över vägen än vår egen kulturbärare.

Förutom detta har också föreningen och spelaren kommit överens om ett spelarkontrakt och Chels är spelduglig i laget från dagens datum. Detta är ett bra komplement till tränarrollen och med sin massiva rutin, spelförståelse och arbetskapacitet kan det bli aktuellt att det finns matcher där Chels kan ha en tränarroll ute på planen. Med Tanja Ali-Marttila otillgänglig till helgens match tar faktiskt amerikanskan en plats på bänken redan mot ONS. Idrottsklubben är otroligt stolta att kunna presentera upplägget och väldigt glada att ha Chels tillbaka hemma vid Nedervetil sportplan.

Chels, tillsammans är vi starka!

IK Myran kohtaa huomenna vanhan kilpakumppaninsa Onssin Oulusta ja voi pelipäivän aattona ilmoittaa että seuraikoni ja amerikkalaislähtöinen Chelsy Swackhamer on takaisin seurassa. Rooli on kuitenkin vähän erilainen kuin mihin olemme tottuneet yhdistämään ikuisesti juoksevan työkoneen kun hän valmennusportaan kanssa käytyjen keskustelujen pohjalta ensisijaisesti siirtyy valmennukseen ja joukkueen toiseksi avustavaksi valmentajaksi Markus Kassin rinnalle. Tämä on monella tapaa erittäin tervetullut lisä IK Myranin nuoreen ryhmään kun "Chels" pystyy vaikuttamaan nuorten pelaajien kehitykseen kaikella arvokkaalla kokemuksella mitä hän on kerännyt sekä Suomesta mutta myös nuoruudesta amerikan collegesarjasta. Moni pelaaja on tienristeyksessä missä pitäisi laittaa vielä viimeinen vaihde silmään panostuksessa jalkapalloon ja parempaa ihmistä viemään pelaajat yli tien, kuin meidän oma Chels, on vaikea löytää.

Tämän lisäksi seura ja pelaaja ovat myös allekirjoittaneet pelaajasopimuksen ja Chels on pelikelpoinen tästä päivästä lähtien. Tämä täydentää hyvin roolin valmennusportaassa ja johtuen valtavasta kokemuksesta, pelikäsityksestä ja työmäärästä on mahdollista että tulee otteluita missä Chelsillä voi olla valmennusrooli kentän puolella. Johtuen myös siitä että Tanja Ali-Marttila on sivussa viikonlopun ottelusta amerikkalainen ottaa paikan penkiltä heti Onssia vastaan. IK Myran on erittäin ylpeä että voi esitellä tämän järjestelyn ja erittäin iloisia että Chels on takaisin kotona Alavetelin urheilukentällä.

Chels, yhdessä olemme vahvoja!

Klubbens senaste

IDROTTSKLUBBEN MYRAN
-Anrik Historia, Lysande Framtid-

ikmyranjopox@gmail.com