15
MAJ
19.00
Miehet II, Miesten Kutonen

Miehet II 2 - K-Pallo  1 - 5

Kronoby, Kruunupyy. Konstgräs

Inför: Myran II - Kpallo

Hemmapremiären närmar sig även för herrarnas andra lag och på onsdag kväll får man stiga ut på Kronoby konstgräsplan som får agera Hemmaplan denna gång.

Myran II inledde dock sin division 6 säsong redan i Lördags i kipparihallen i Karleby då de mötte Kälviän Tarmo som gjorde comeback i herrseniorfotbollen.
Där spelades en jämn kamp som kunde sluta hur som helst, men det var Tarmo som tog den längre strået i den kampen och vann med 1-0.
Så nu har seriens första match spelats och dags att fokusera vidare för att jaga säsongens första poäng.


Vem kan man då se i Myrans andra lag?

Det är en stor och bred skara som deltagit på träningarna under vårvintern, träningsdeltagandet har i medeltal varit en bra bit över 15 spelare.
Ålderspannet på lager ligger på allt från under 18 till 40+ och består främst av byns egna pojkar. Några inbjudna spelare har anslutit från grannbyarna.
Lagets eldsjäl och dragare Ted Sandbacka har med andra ord varit flitig under de senaste 6 månaderna för att ge liv i ett andra lag.


På onsdag möter man Kpallo från Kalajoki.

Kalajokiborna inledde säsongen med en stark insats då de besegrade PeFF/2 på hemmaplan med 7-3. Nu är det dock bortamatch på en Onsdag kväll men det blir ett starkt lag som kommer att anlända till Kronoby så ett bra insats krävs av bägge lagen för att kunna utmana om 3 poängen.


Det lovas strålande väder till Onsdagskvällen så det är ett ypperligt läge att ta sig till Kronoby Onsdagskvällen för att vittna hemmapremiären för herrarnas andra lag!


Välkommen!

YOGI!
//MMT


IDROTTSKLUBBEN MYRAN
-Anrik Historia, Lysande Framtid-

ikmyranjopox@gmail.com