25
JUN
19.00
Miehet II, Miesten Kutonen

Miehet II 2 - Esse IK  0 - 1

Nedervetil, Kruunupyy. Idrottsplan N

Inför: Myran II - Esse IK

På Tisdag kväll är det dags för en spännande match på Knottvallen när IK Myran II tar emot Esse IK. Båda lagen har haft en intensiv period med midsommarfirande och nu är frågan hur väl de har återhämtat sig inför detta möte.


Midsommar är en tid för firande och festligheter, och det kan ha påverkat spelarnas form och kondition.

IK Myran II tränare har uttryckt en viss oro över hur laget har återhämtat sig efter helgens festligheter. Spelarna har tränat hårt för att komma i form och det återstår att se om de är redo att ge sitt bästa på planen.

Å andra sidan verkar Esse IK ha haft en lugnare midsommarhelg. Tränarstaben har fokuserat på att bibehålla lagets fysiska och mentala förberedelser under helgen. Detta kan ge dem en fördel när det kommer till energi och fokus i matchen.


Esse IK har haft en stark säsong så här långt och ligger på fjärde plats i tabellen med 15 poäng. De har visat att de är ett lag att räkna med i år.

Myran II å andra sidan har haft en tuffare resa och ligger på tionde plats med 5 poäng. Trots detta har formkurvan börjat peka uppåt och de en imponerande statistik att luta sig mot: Myran II har inte förlorat på Knottvallen på 1090 dagar. Denna hemmafördel kan mycket väl spela en avgörande roll i kvällens match.Med dessa ord önskar MMT en fin fotbollskväll. Det är gratis inträde som gäller och kiosken är öppen, korven är varm och glassen är kall.

Välkomna!

YOGI!!

/MMT

IDROTTSKLUBBEN MYRAN
-Anrik Historia, Lysande Framtid-

ikmyranjopox@gmail.com