Esittely
Ottelutilastot
IK Myran - HBK
2022 - Herrar - Miesten Vitonen
Klo 19:00 Idrottsplan N
7
Jul

Inför: IK Myran - HBK


Dags för derby nummer 2!

Efter att Myran lyckades besegra förra veckans derbyt mot TUS (Rapport) så är det nu direkt dags för nästa derbyt på hemmaplan.
Nu är det HBK som besöker Nedervetil.
HBK har haft en tuff säsong hittils och har haft problem med spelartuppens bredd. De har kämpat varje match med få bytesspelare och har endast lyckats kamma hem en seger och ligger på jumboplats med 3 poäng. I lagens första derby som skulle spelas i våras hamnade HBK att lämna Walk Over då de inte fick ihop laget. Återstår att se hur lagbygget kommer se ut resten av säsongen. Men till derbyt tror vi HBK hittar allt de kan för att ge Myran det bästa motstånd de har att ge.


Myran har igen fått igång segertåget och detta betyder att de lyckats att ta sig till toppen av tabellen (!) under senaste veckorna. Det har varit en del omväxlingar i truppen de senaste matcherna men laget har lyckats bra med detta och kammat hem vinsterna. Nu ser det igen ut att tränarna har en full trupp att ta ut matchtruppen från, några enstaka bortfall finns dock. Återstår att se hur lagets intsällning kommer vara till matchen. När serie-ettan brukar möta jumbon brukar det finnas risk för lite slapphet


MMTs "One To Watch":

-Marlo Brännkär
Senaste gången MMT skulle utse en OTW spelare så var Marlo en av de spelare som var nära till hands. Då hade Marlo inte riktigt kommit igång med målskyttet och MMT kände att det skulle börja lossna snart. Efter det har Marlo gjort 8 (!) mål på två matcher, med bl.a ett hat-trick på 5 minuter! Så Marlo tog sig snabbt upp i skytteligatabellen och är nu med i striden. Mot TUS var det arbetförhinder som satte stopp för målkanonerna men han förväntas vara med igen mot HBK.


Med dessa ord önskar vi publiken välkommen till Nedervetil Sportplan, Och Derbyt.

He finns Kårve!

MATCHEN SPONSORERAS AV:

YOGI!

//MMT


Ingen live-uppföljning


   

   

   

   
Statistik
6 - 1
(3-0)
10' Mål Sandbacka Ted

31' Mål Sandbacka Ted

41' Mål Högnäs Max

51' Mål Uchal Radoslaw

61' Mål Kaitajärvi Andreas

69' Mål Brännkärr Marlo

83' Mål Högnäs Max
Mera nyheter
IK Myran
«  December   »
Kategorier