IK Myran Herrar II - RyPK-84  2 - 4

Nedervetil, Idrottsplan

Tuff kamp i värmen gav inga poäng för Myran II

Det var hett i torsdagskvällen då Herrrarnas reservlag tog sig an RyPK-84.

Matchens första halvlek var jämn, Myran skapade bra och hade några farliga anfall, men i en kontring strax före paus slapp Tom Åstrand och ta gästerna i ledning.

Andra halvleken startade RyPK aningen starkare och slapp att utöka ledningen till hela 3-0. Men Myran slutade aldrig att kriga! I den 60e minuten slank Marlo bränkärr igenom och sköt in 1-3. efter det ångade Myran på. 9 minuter senare och efter en fin anfall slapp Kevin Hulden och sätta in reduceringsmålet, 2-3 och matchen var i liv igen!

Myran fortsatte med samma forcering och jagade hårt efter kvitteringsmålet, tyvärr stog det en rutinerad Hamid Ollfat i Rytibacka-målet och gjorde många fina räddningar och lyfte upp laget till en seger. Kort därefter var matchen slut och Myran fick ingen belöning får hårda arbetet.

En tuff match med spelarbrister, framförallt målvaktsproblem även denna match. Marcus Enroth debuterade som målvakt och gjorde en väldigt heroisk match.

Laget laddar nu om och förbereder sig för årets första bortamatch i Esse nästa veckas fredag.

//MMT

Statistik

2 - 4

RyPK-84
(0-1)
44'MaaliÅstrand Tom
51'MaaliNiskakoski Aleksi
57'MaaliSaastamoinen Jere
60'MaaliBrännkärr Marlo
69'MaaliHulden Kevin