11
MAJ
16.00
Naiset, Naisten Liiga

TPS - IK Myran   4 - 0

Yläkenttä KHT

Ingenting att hämta från Åbo

IK Myran krossades av hemmalaget TPS då damerna spelade sin femte match för säsongen på Yläkenttä i Åbo. Före matchen var stämningen god och tron på seger hög men efter de inledande minuterna visade TPS var skåpet skall stå och sprang ifrån myraniterna utan större bekymmer. Hemmalaget var bättre på allt och det fanns inte mycket som Idrottsklubben kunde sätta emot då misstagen på plan avlöste varandra.


Trippelbyte i pausen gav lite stadga i spelet men segern var längesen utom räckhåll. Emma Immonen spelade sin tredje raka match i Myranmålet och gjorde vad hon kunde men hon hade sällan den hjälp hon borde ha fått. Idrottsklubben läcker för tillfället som ett såll och tränarledningens huvuduppgift just nu måste vara att stoppa blödningen annars blir det inga poäng.

Hopp i förtvivlan återfinns i att inkommande helg får man äntligen debutera på den riktiga hemmaplanen i Nedervetil. Åland United besöker solskensbygden och trots det tuffa läget hoppas man att publiken sluter upp i skaror för att stöda klubben då det nu behövs och samtidigt bevittna igen en historisk händelse då ligafotboll spelas i Nedervetil.

Statistik
TPS

4 - 0

(4-0)

Lagets aktuella matcher

Inga matcher
Matchlista

IDROTTSKLUBBEN MYRAN
-Anrik Historia, Lysande Framtid-

ikmyranjopox@gmail.com