Esittely
Ottelutilastot
IK Myran - K-Pallo
2021 - Herrar II - Miesten Vitonen
Klo 19:00 Nedervetil, Idrottsplan
10
Jun

Dags för start i Division 5!


Kära gul-svarta Myror!
Sommaren har startat igång, vaccinsprutorna flödar och restriktionerna börjar småningom ge sig lite grann.
Det betyder att snart får vi börja njuta som normalt igen av den hederliga sporten som miljarder över hela världen brinner för.

På fredagen startar även den prestigefyllda, och för Finlands del, historiska EM-slutspelet, som vi alla längtat !

För att fira in denna fotbollsfest som komma skall, kommer första matchen även att inledas på Nedervetil Sportplan för denna säsong.
Det är herrarnas andra lag som kommer stå för spektaklet. som motstånd kommer de få K-Pallo från Kalajoki.

K-Pallo är alltid ett tufft lag, ifjol möttes lagen två gånger och Myran fick se sig besegrade båda gångerna, men nu är det dags för revansch.

Myran har haft en fin försäsong, och har haft effektiva träningar på konstgräsplanen vid Nedervetil skola. Laget hann även spela en match i den färska stängda ligan "Kokkolan Superliiga" innan den lades ner. Där mötte Myran KPS och vann matchen med 2-1.

Denna säsong kommer Myran II ha många spelare från förra säsongen, men även en hel del nya spelare. Det finns en väldigt bra kombination av rutin samt ungt glöd.

MMT anser att serien kommer vara svårtippad. Serien spelas som enkelserie följd av en övre och nedre serie, så varje match kommer vara viktiga och avgörande.
I serien kommer även kommunens båd representationslag att finna sig, och det blir säkert tuffa och intressanta möten med både HBK och TUS.
MMT tippar en tuff säsong för Myran men anser att man kommer se mycket kamp på Sportplanen i sommar.
MMT tippar även att Myran kommer att klara sig till övre slutserien och tror man kommer spela division 5 även nästa säsong.

Så med detta sagt bjuder vi in era kära fotbollsvänner att starta denna fina fotbolls-sommar tilsammans med oss på Nedervetil Sportplan. 50 första har gratis inträde, Men kom ihåg att fortfarande hålla rekommendationerna och håll dig hemma ifall du känner dig sjuk, TACK!

IK MYRAN - K-PALLO
Torsdag 9.6 kl.19:00
På Nedervetil SportplanSeriepremiären på Sportplan i värmen slutade med vinst!


Seriepremiären på Sportplan i värmen slutade med vinst mot K-Pallo 2-1 (1-1).
Efter en bra laginsats av alla 18 spelare.
Marlo gjorde 1-0 efter förspel av Robin men Ville Mustonen kvitterade omgående.
Efter pausen sköt målvakten Joel en frispark från halvaplan och Kalajoki målvakten fumlade in det luriga skottet. Det är inte ofta målvakter gjort mål på sportplan i Nedervetil. Målskytterna och mittförsvaret Mikki och Marcus samt Robin på mittfältet utmärkte sig speciellt.
Även MH, Isac och Ted spelade stabillt i försvaret. Vi gjorde många byten speciellt på mittfältet och det störde uppspelen i synnerhet mot slutet då Kalajoki jagade kvittering.

//C-J Enroth

Ingen live-uppföljning


   

   

   

   
Statistik
2 - 1
(1-1)
7' Mål Brännkärr Marlo

8' Mål Mustonen Ville

60' Mål Vikman Joel

80' Gult kort Laakso Hannes
Mera nyheter
Herrar II
«  December   »