Representationslaget introducerar
19.1.2020 12:48 Artiklar / Herrar

Representationslaget inleder säsongen

I det tysta har idrottsklubbens representations lag gjort klart med tränar staben inför den kommande division fyra säsong. Andreas Kaitajärvi kommer att axla huvudtränar ansvaret medan Joel Vikman tar en roll som assisterande tränare. Kaitajärvi är inte obekant med tränar rollen utan har tidigare axlat klubbens damers andra lag i division två, och kände att läget är nu den rätta att ta ansvaret över Herr laget. "Jag är nöjd över vad ja såg av senaste säsong och det finns potential och en fin laganda i truppen"

Joel Vikman arbete med att skapa en fin atmosfären i laget gör dett lätta att hoppa in som ny i rullorna oavsett om man är tränare eller spelare. Joel Vikman är således självskriven att fortsätta utveckla klubben. Vad gäller spelar truppen är tanken att inga större ändringar sker, utan stor dela av truppen fortsätter även kommande säsong. Veli Niemonen fortsätter även med administrativa rollerna i laget efter många år av liknande uppgifter inom klubben.

Representations laget har även inlett träningssäsongen inför den kommande division fyra spel. Tanken är att laget skall spela 4-5 träningsmatcher innan seriespelen drar igång. Redaktionen på MMT har återigen hittar pennvässaren och kommer att bevaka och hålla läsarna uppdaterade även kommande säsong.

//MMT

   
Mera nyheter
Herrar II
«  September   »
Kategorier