17
JUN
19.00
Miehet II, Kutonen

IK Myran II - Esse IK/III  2 - 2

Nedervetil, Idrottsplan

Inför: Hemmapremiär för andra laget

Då var det dags för herrarnas andra lag att inta Nedervetil sportplan för första gången denna sommar!


Och till kvällens kamp får man besök av Esse IKs tredje lag, som haft en lysande start på säsongen, senaste matchen vann de 6-1 borta mot PRS Into och har skrapat ihop 13 poäng på 6 matcher. Med dessa poäng ligger esseborna på andra plats. Och före dem, högst upp i tabellen, ligger de gulsvarta arbetsmyrorna, som efter 5 matcher inte tappat en endaste poäng. Myran har släppt in minst mål under säsongen, endast 4 gånger har myranförsvaret fått ge sig. Esse har då åter gjort 25 mål under säsongen, endast K-pallo har lyckats göra fler med 35 träffar. Så kvällens matcher kommer kanske att kunna sätta myran-försvaret på prov. Esse har två spelare högst upp i skytteligan, med Samuel Eklund på 9 träffar, och Jan Ahlvik har lyckats 8 gånger.
Myran har dock haft jämnare målskyttar, men myrans farligaste målgörare är för tillfälle den unge och talangfulla Lucas Hansén, som på 5 matcher gjort 5 mål, samt levererat några målgivande passningar. MMT är ganska övertygad om att Hansén är den yngsta spelaren i poängligans top-10.

Så med dessa ord kan ni säkert tänka er att det, återigen kommer att erbjudas en väldigt intressant match av andralaget denna måndag kväll, så man kommer inte bli besviken av att besöka Nedervetil Sportplan denna kväll.

Myran II / Esse IK III
17.06.2019 kl. 19:00



Efter MMT relativ lätta tippning förra veckan kommer vi att tippa på en högre oddsare denna gång och tror att Myran kommer kunna lyckas med en vinst med två måls marginal!


YOGI!


//MMT

LagMatcherPoäng
1IK Myran II516
2Esse IK III613
3K-Pallo612
4PUF57
5KUF67
6KPS II56
7Reima56
8Såka55
9PeFF II55
10Prs Into61
Statistik

2 - 2

Esse IK/III
(1-1)
26'MaaliParviainen Thomas
74'MaaliRenlund Erik
92'VaroitusEnroth Marcus

Lagets aktuella matcher

Inga matcher
Matchlista

IDROTTSKLUBBEN MYRAN
-Anrik Historia, Lysande Framtid-

ikmyranjopox@gmail.com