23
MAJ
19.00
Miehet II, Miesten Kutonen

Miehet II 2 - Ysikaks Nivala/2  1 - 2

Kronoby, Kruunupyy. Konstgräs

Inför: Myran II - Ysikaks Nivala II

Det har igen gått en vecka sedan herrarnas akademilag steg av konstgräsplanet i Kronoby och riktade siktet mot nästa drabbning, och nu är den här!

Första hemmamatchen för Myran var tuff, då de till sist segnade mot gästande K-pallo och förlorade till slut med 1-5.
Men dags för ny hemmamatch och nya tag. Laget har laddat om och haft ett effektivt träningspass under gångna veckan, så förberedelserna är på topp.


Denna gång får Idrottsklubben besök enda från Nivala, då deras andra lag kommer på besök. IK Myrans rep. lag gästade Nivala för par veckor sedan och kom utan poäng hem, så finns säkert lite revanch i luften i klubben. Nivalas andra lag har hunnit med en match under denna säsongsstarten. Då vann de på hemmaplan över PeFF II med 2-1, så nivalaborna ligger med andra ord 3 poäng före Myran som vill se till att kämpa fram säsongens första poäng på Torsdagen.


Enligt de Norska vädergudarna lovas en oerhört härligt väder till Torsdagskvällen, så det absolut bästa man kan göra då är att komma på plats och heja fram Myran till seger, även om det är i Kronoby! Man har även möjlighet till ett "Meet & Greet" med herrarnas representationslag då några representater är på plats och säljer kaffe (och kanske bulla) !


Varmt Välkomna till Kronoby på Torsdag!


YOGI!!
//MMT

IDROTTSKLUBBEN MYRAN
-Anrik Historia, Lysande Framtid-

ikmyranjopox@gmail.com