20
JUN
19.00
Miehet, Miesten Nelonen

Miehet Myran - GBK/FA  4 - 3

Nedervetil, Kruunupyy. Idrottsplan N

IK Myran - GBK/FA

Midsommar!

På finska ”juhannus”, firar kristendomens Johannes döparen. Högtiden firas med diverse traditioner så som blomplockning, nypotatis, olika fiskrätter och sång och dans runt midsommarstången. För Nedervetilbon är en midsommartradition självklar, midsommaren inleds med fotboll!

I många år har Myrans representationslag spelat hemmamatch på midsommartorsdagen och i år är inget undantag. Denna gång är det GBK/FA som har äran att möta Myran på högtidsmatchen.

Myrans herrar är i högform efter en till vinst förra veckan mot Nykarlebys stolthet NIK. GBK/FA har också varit starka denna säsong och ligger på samma poäng som serieledarna LBK i tabellen. Något som även bör nämnas är Knottvallen som verkar ge Myran en sorts magisk fördel som troligtvis kommer märkas igen på torsdagens match.

Kiosken kommer vara öppen som vanligt och denna gång har vi också lotteri! Lotteribiljetten ingår i inträdet. Vinnaren bör vara på plats under halvttid annars dras en ny vinnare. Vi drar 5 vinnare som får varsitt ”Myran-embare”.

Välkomna!

Inträde: 5€

Matchsponsor: Erik Högnäs Öppet Bola

Statistik

4 - 3

GBK/FA
(1-1)
27'MaaliOjala Kasper
53'MaaliÅström Sebastian
61'MaaliHögnäs Max
72'MaaliKauppinen Joel
80'MaaliOjala Kasper

Lagets aktuella matcher

Inga matcher
Matchlista

IDROTTSKLUBBEN MYRAN
-Anrik Historia, Lysande Framtid-

ikmyranjopox@gmail.com