IK Myran Myran - Esse IK  3 - 1

Träningsplan N A

Höstomgången inleddes med trepoängare

På måndagen inleddes höstomgången i distriktsserien. För motståndet stod Esse IK och spelplatsen var träningsplanen i Nedervetil.

I början av matchen befann vi oss ännu i någon slags Kokkola cup-dvala och vi hade svårt att komma i gång. Mot mitten av första halvlek hade vi vaknat till och Agnes hårda skott resulterade i en 1-0 ledning för oss. Vi hade många stolp- och ribbskott både i första och andra halvlek, men marginalerna var inte riktigt på vår sida. Pausresultatet skrevs 1-0.

I andra halvlek, i 39:e minuten gjorde Enni en snabb vändning i straffområdet och vänsterfoten träffade rätt. Skottet var otagbart för målvakten och siffrorna ökade till 2-0. Tio minuter senare kvitterade gästerna till 2-1.

Vi orkade stå emot ytterligare anfall och på returen av en hörna i den 55:e minuten fick Siri till ett fint skott som gick direkt i mål. Slutsiffrorna skrevs 3-1 till Myran.

På fredagen åker vi till Kalajoki där vi möter K-Pallo som steg från trean nu till höstomgången.

Statistik

3 - 1

Esse IK
(1-0)
19'MaaliLindgren Agnes
39'MaaliSärs Enni
49'MaaliHäggman Lisa
55'MaaliAhlskog Siri