IK Myran Myran - Esse IK  2 - 0

Nedervetil skola TN

Vinst mot Esse IK

Flickorna drog till med andra serievinsten på raken ikväll då Esse IK gästade Nedervetil.
I inledningen av matchen kom vi inte upp till spel på vår egen nivå, men vi höll tätt bakåt och vartefter minuterna tickade kom vi mer och mer in i matchen och hittade det egna spelet.
Ställningen i pausen var 0-0 och vi var alla överens om att vi kan spela mycket bättre än vi gjort hittills. Till andra halvlek tände vi till, passningsspelet började flyta på och Ellinor gjorde både 1-0 och 2-0. Vi hade flera farliga målchanser mot slutet av matchen, ett mål dömdes bort som offside. Esse IK:s målvakt och försvar täckte överlag upp bra och vi hade stundvis svårt att få passningarna till rätt adress. Några farliga kontringar kom Esse med under matchen, men tack vare vårt solida försvar och vår storspelande målvakt Fiina (som höll nollan för andra matchen i rad!) kunde vi ro hem en seger idag igen.
Med sex poäng och placering som etta i serietabellen efter två spelade matcher kan vi med stolthet i blicken se fram emot nästa match som spelas torsdag 19.5 hemma mot LoVe.

Statistik

2 - 0

Esse IK
(0-0)
47'MaaliOllqvist Ellinor
55'MaaliOllqvist Ellinor