IK Myran Myran - KPV/-11  2 - 0

Nedervetil skola TN

Regn, hagel, solsken och en trepoängare till

KPV/-11 stod för motståndet på Tara-arena då vi spelade vår femte distriktsseriematch. Vädret visade sig inte från sin bästa sida och pausen blev förlängd på grund av ösregn, åska och en ordentlig hagelstorm som drog över Nedervetil.
Vi dominerade bollinnehavet under hela matchen och stundvis hade vi riktigt fint passningsspel. Tyvärr ville bollen inte riktigt hitta i mål trots många idoga försök. Ebba lyckades finta sig till vårt första mål i första halvlek och i andra halvlek blev Ellinor frispelad av Jill och placerade bollen säkert i mål. Tack vare stabilt spel av Silja och Matilda i försvaret och Fiinas insatser i målet kunde vi hålla nollan bakåt.
Slutresultatet skrevs 2-0 och med våra 13 poäng sitter vi för tillfället relativt säkert på en andra plats i serietabellen.
Nästa match spelas på hemmaplan lördag 11.6 mot PeFF

Statistik

2 - 0

KPV/-11
(1-0)
31'MaaliLjungberg Ebba
62'MaaliOllqvist Ellinor