18
JUN
13.30
Tytöt 10/11, T12 Kakkonen

IK Myran Myran - TUS  1 - 0

Träningsplan N A

Derbyvinst i regntungt Nedervetil

TUS stod för motståndet idag då vi spelade vår sjunde distriktsseriematch för säsongen. Regnet låg tungt över bygden och spänningen i luften var påtaglig. Flickorna är bekanta sedan tidigare och det är alltid extra nervöst att möta TUS som är ett mycket duktigt lag.

Vi gick in för att göra en bra match och ge allt i alla situationer. Planen kanske inte lyckades till punkt och pricka, men vi hade turen på vår sida och lyckades kriga oss till en vinst.

Vår målvakt Fiina steg oturligt snett på träningen för drygt en vecka sedan och hon har fortsättningsvis känningar av skadan. Foten tejpades ordentligt före matchen och med en rejäl dos sisu kunde hon slutföra matchen. Hon briljerade i målet genom att hålla nollan ännu en match. Hela försvaret höll återigen starkt emot när TUS gång på gång anföll.

I den 27:e spelminuten dribblade sig Hilda igenom TUS försvar och gav ett perfekt inlägg som nådde Milla vid bakre stolpen. Milla placerade bollen i mål - med vänstern! Vi hade en del målchanser, men TUS tryckte på hårt så vi fick mestadels försvara oss. Alla flickor kämpade bra idag!

Före midsommar ska vi ännu hinna spela mot FC United i Jakobstad. Matchen spelas onsdag 22.6 kl 18.30 på Uniteds plan.



Statistik

1 - 0

TUS
(1-0)
27'MaaliHansén Milla

Lagets aktuella matcher

Inga matcher
Matchlista

IDROTTSKLUBBEN MYRAN
-Anrik Historia, Lysande Framtid-

ikmyranjopox@gmail.com