7
JUL
18.00
Tytöt 10/11, T12 Kakkonen

GBK - IK Myran Myran   3 - 0

Nynäs Park 6 N

Tufft toppmöte i Karleby

IK Myran mötte GBK borta i en tuff toppstrid på torsdagkvällen. GBK drog det längre strået och kunde med sina tre mål ro hem tre poäng.

Vi hade lite otur både med skador och målskyttet ikväll. Flera flickor fick komma ut och plåstras om lite innan de kunde fortsätta spela. I pausvilan blev vi tvungna att byta målvakt då Fiina skadat handen. Julia hoppade oförberedd in och gjorde en strålande stark insats! Vi hade flera målchanser som oturligt gick strax förbi motståndarmålet eller räddades av målvakten.

I det stora hela gjorde vi en fin insats, och alla kämpade på bra i en match där det gällde att hela tiden vara på helspänn.

Detta var sista matchen i våromgången. De fem bästa lagen i Taso 2 stiger till Taso 1. Tyvärr kan vi inte ta emot en plats i ettan eftersom reglerna där är sådana att lagen endast får ha två överåriga spelare. Vi har fyra spelare med överårslicens och fortsätter således i tvåan även i höstomgången.

När vi summerar våromgången och de 10 matcher vi spelat där kan vi konstatera att vi presterat över förväntan. 8 vinster, 1 oavgjord och 1 förlust. På 10 matcher har vi endast släppt in 7 mål, vilket är minst av alla lag i vår grupp. Vi har inte haft riktigt flyt i målskyttet, men med våra 24 gjorda mål kan vi ändå med facit på hand se att det räckte för att bli tabelltvåa!

Fantastiskt bra gjort av våra fina Myranflickor!

Nu pausar vi från fotbollen drygt en vecka innan vi igen börjar snöra på oss fotbollsskorna och förbereda oss för Kokkola cup. Den fotbollsfesten ser vi fram emot. Vi hoppas på fina matcher och stor publik!




Statistik
GBK

3 - 0

(1-0)
27'MaaliErkkilä Neela
36'MaaliKiili Oona
59'MaaliOllfat Melina

Lagets aktuella matcher

Inga matcher
Matchlista

IDROTTSKLUBBEN MYRAN
-Anrik Historia, Lysande Framtid-

ikmyranjopox@gmail.com